The best of

Joe Cocker

45,00 kr

Etikett: Capitol Records – 0777 7 80512 2 0
Format: CD, Compilation
Land: Europe
Utgiven: 1992
Genre: Blues, Jazz, Rock
Stil: Blues Rock, Pop Rock


1 i lager

SKU USCD160 Categories, , ,


1. Unchain My Heart 90’s Version
2. You Can Leave Your Hat On
3. When The Night Comes
4. Up Where We Belong
5. Now That The Magic Has Gone
6. Dont You Leave Me Anymore
7. I Can Hear The River
8. Sorry Seems To Be The Hardest Word
9. Shelter Me
10. Feels Like Forever
11. Night Calls
12. Dont Let The Sun Go Down On Me
13. Now That You’re Gone
14. Civilized Man
15. When A Woman Cries
16. With A Little Help From My Friends Live


Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “The best of”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *