Creedence Clearwater Revival


55,00 kr

Smakprov från skivan Cronicle

Genre Rock
Stil: Classic Rock
År: 1986



– Walk On The Water
– Suzie Q (Part Two)
– Born On The Bayou
– Good Golly Miss Molly
– Tombstone Shadow
– Wrote A Song For Everyone
– Night Time Is The Right Time
– Cotton Fields
– It Came Out Of The Sky
– Don’t Look Now (It Ain’t You Or Me)
– The Midnight Special
– Before You Accuse Me
– My Baby Left Me
– Pagan Baby
– (Wish I Could) Hideaway
– It’s Just A Thought
– Molina
– Born To Move
– Lookin’ For A Reason
– Hello Mary Lou


Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Creedence Clearwater Revival”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *