Paul McCartney har grävt djupt i sitt valv för en kommande, djupgående utgivande av sitt album 1997 Flaming Pie.

Den massiva återutgivningen, som kommer ut den 31 juli, innehåller hans intima heminspelningar, studiostopp, grova mix, uttag, ljud från hans radioprogram vid den tiden, Oobu Joobu, en dokumentär om att göra skivan och bonusfilmer.

Reduceringen, som är den senaste i arkivsamlingen som han personligen övervakar, kommer att finnas tillgänglig i flera konfigurationer. Den påkostade samlarutgåvan innehåller fem CD-skivor, två DVD-skivor och fyra LP-skivor. Det finns också en deluxe-utgåva, som innehåller fem CD-skivor och två DVD-skivor, och separerade utgåvor på tre LP-skivor, två LP-skivor och två CD-skivor. Digitala förbeställningar inkluderar hans Young Boy EP, en maxi-singel för en av låtarna på Flaming Pie, som har en heminspelning av låten, dess ursprungliga B-sida (“Looking for You”) och ett Oobu Joobu-utdrag. Liknande maxi-singlar kommer ut för ”The World Tonight” (26 juni) och ”Beautiful Night” (17 juli.)

Den begränsade samlarutgåvan innehåller fyra LP: er, fem CD-skivor och två DVD-skivor. Det lägger till en marmorerad konsttryckportfölj med sex bilder av Linda McCartney, albumet på vinyl och en 45 varv per minut av ”The Ballad of the Skeletons”, McCartneys samarbete med Allen Ginsberg, Philip Glass och Lenny Kaye.

Flaming Pie Deluxe Edition tracklist:

[TABS_R id=7899]

Skiva Fem: Flaming Pie at the Mill
DVD Ett: In the World Tonight
DVD Två: Bonus Film
1. “Beautiful Night”
2. “Making of Beautiful Night”
3. ”Little Willow”
4. ”The World Tonight” (Dir. Alistair Donald)
5. ”The World Tonight” (Dir. Geoff Wonfor)
6. ”Young Boy” (Dir. Alistair Donald)
7. ”Young Boy” (Dir. Geoff Wonfor)
8. ”Flaming Pie EPK 1”
9. ”Flaming Pie EPK 2”
10. “In the World Tonight EPK”
11. ”Flaming Pie Album Artwork Meeting”
12. ”TFI Friday Performances”

By KORY GROW

Nyheter

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *