Dagar efter att ha delat en solo-akustisk återgivning av ”Southern Man” från 2019 och berättat för sina fans att ”det är dags för verklig förändring, nya lagar, nya regler för polisarbete”, har Neil Young skrivit en lång yttrande på sin webbplats med titeln “Hope” i som han utarbetar om sina känslor om detta ögonblick i amerikansk historia.

”Ha hopp”, skriver han. ”Jag känner en förändring … Vi vet att svarta liv betyder något. Mitt hjärta går till alla våra svarta familjer, så det är alla svarta familjer genom amerikansk historia. Jag känner att vi vänder ett hörn. Alla tillsammans, alla färger på gatan. Vi vet att vårt uppdrag är det rätta för Amerika och för mänskligheten. ”

”Som en gammal vit kille känner jag mig inte hotad av mina svarta bröder,” fortsätter han. ”Jag välkomnar honom och hans systrar. Vi måste ta itu med våra vita osäkerheter. Jag känner inte någon av dessa osäkerheter själv (jag har mitt eget på andra platser). Jag kommer att stå med min svarta bror. Jag vill ha en bättre värld för oss alla tillsammans. … Mina svarta bröder och systrar har lidit tillräckligt länge. ”

By ANDY GREENE

Watch Harvest Moon
Watch Shut It Down 2020
Watch Try

Nyheter

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *