Michael Stipe har officiellt släppt sin fantastiska nya låt ”No Time for Love Like Now” med Big Red Machine, ett samarbete mellan Nationalens Aaron Dessner och Justin Vernon från Bon Iver.

Klippet är skriven av Stipe och Dessner och har den tidigare R.E.M. sångare i en vit v-ringad tröja, sjungande i en mikrofon. ”Ingen tid för blåsigt / Ingen tid för argumenteringar / Ingen tid för kärlek som nu,” sjunger han när Dessner slår den akustiska gitarren. ”Här är ingen tid i bardo / Ingen tid däremellan / Ingen tid för kärlek som nu.”

Dessner producerade spåret, medan hans bror, Bryce Dessner, orkestrerade den. Vernon levererade elgitarr. Enligt Dessner är ”No Time for Love Like Now” en av de 20 nya låtarna Big Red Machine har arbetat med under det senaste året. ”På ett inflytande delade jag en mapp med pågående BRM-skisser med Michael förra året, och det var spännande när han verkligen graviterade till några av dem,” berättar han till Rolling Stone. ”Michael skrev texterna till ’No Time for Love Like Now’ förra hösten, men när verkligheten i COVID-19-pandemin och socialt distans och självisolering minskade, kände de sig som om de var skrivna om denna tid hela tiden och kanske meddelandet resonerar särskilt nu. ”

By ANGIE MARTOCCIO

Nyheter Video

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *